En tur i fjellet er selvsagt god underholdning i seg selv, men noen ganger trenger du også noe å fylle pausene med, og spesielt hvis du overnatter i en enkel hytte eller et telt. Før var turunderholdning begrenset til kortspill og bøker, men slik er det slett ikke lengre, og du trenger heller ikke dra med deg masse teknologi for å holde spenningen oppe.

Film og musikk

Mange strømme-tjenester gir deg muligheten til å bruke deres tjenester uten å være koblet til internett noe som betyr at det er blitt enklere enn noen gang før å ta med seg underholdning ut på tur. Ofte må du gå inn i tjenesten og velge deg ut noen filmer du kan gjøre tilgjengelig offline, og tilsvarende i for eksempel Spotify kan du velge å laste ned visse spillelister slik at de er tilgjengelige hele tiden. Det flotte med disse tjenestene er at de fungerer like godt på mobilen som på datamaskinen, noe som betyr at du ikke trenger å drasse på en tung laptop når du skal på tur. Ønsker du en litt større skjerm så kan du enkelt bruke et nettbrett.

Spill

Igjen har du sikkert ikke så lyst til å bære rundt på store brettspill eller andre ting som tar mye plass, og derfor er det jo flott at det finnes diverse spill som er tilgjengelige på mobilen. Mange spill krever dog internettilkobling, og derfor kan det lønne seg at du på forhånd sjekker hvor mye data du har tilgjengelig, og ikke minst at det er signal dit du skal.Er du på tur med flere er den gode gamle kortstokken også en sikker vinner, eller hva med den moderne versjonen Cards Against Humanity?